14 поранених, серед них дитина, – вчорашні військові злочини окупантів на Миколаївщині

Найбільше обстрілів зафіксовано в Баштанському районі – в Березнегуватській, Інгульській та Широківській громадах.

Зруйновані житлові будинки, фермерське господарство, їдальня тощо. Обстріляли Очаків, Шевченківська громада, а сьогодні орки обстріляли Галицинівську громаду. Хаотичні і підступні обстріли зафіксовані і у Миколаєві.

«Рашистські тварюки, продовжуючи обстрілювати Миколаївщину, в останні дні почали використовувати найбільш підлу тактику. Вони виганяють свої самохідні артилерійські установки з укриттів і просто гатять по нашим населеним пунктам, навіть не прицілюючись кудись конкретно. Для них, як я зрозуміла зі слів військових, головне вистрілити і швидко втекти, щоб наші військові не встигли їх засікти», – емоційно написала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 14 чоловік. Більшість – цивільні. Нажаль, серед постраждалих є одна дитина!

Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

«Зранку 31 травня в миколаївських лікарнях перебуває 260 громадян, що постраждали від атак окупантів. Ще 37 постраждалих отримало допомогу амбулаторно.

Велика подяка і шана нашим високопрофесійним лікарям, які 24/7 самовіддано рятують життя та здоров’я громадян», – додала Ганна Замазєєва.