Солдати рф ледь не розстріляли генерала, який гнав їх у наступ

Коментарi:

Російські контрактники мало не розстріляли генерала Валерія Солодчука та його охорону. Вони приїхали, щоб приборкати бунт та змусити "відмовників" продовжувати воювати.

Про це йдеться у перехопленні телефонної розмови одного із загарбників, опублікованому СБУ.

Так, на Донеччині контрактники Росії ледь не розстріляли свого генерала Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, щоб придушити бунт і змусити "відмовників" продовжувати воювати.

Солдати відмовилися виконувати наказ і готові були підірвати високих гостей. Тому російський генерал ганебно втік із передової, стиснувши хвіст.

"У нас батарея практично вся у відмові пішла. Він почав стволом махати, стріляти: "Я, каже, вас завалю, якщо ви не поїдете туди!..." І все. Тут пацаненок: "Йди, каже, вали!". Він гранату, чеку висмикнув, каже: Ну давай, застрели мене! Разом підірвемося тут". Все. Там і спецназівці на нас теж стовбурами тикати почали, ми на них стовбурами. Коротше, мало не перестрілялися всі. Він у свій бобик сів, поїхав", – розповідає своїй дружині російський загарбник.

Солдат армії РФ скаржиться, що від їхньої бригади (більше 600 осіб) залишилася лише третина, а решта загинула або була поранена. Крім того, залишилося лише дві гармати з дванадцяти та лише три машини, які на ходу. Окупант хотів би тікати з України.