Миколаївських медиків зі «швидкої допомоги» екіпірували в бронежилети зі Страсбурга

201 бронежилет отримали працівники Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Їх передав гуманітарний штаб Миколаївщини (БФ «Світлі справи»). До речі, «броники» за спецзамовленням були виготовлені у Страсбурзі винятково для медичних працівників. Це стало можливим завдяки співпраці з небайдужим бізнесом Миколаївщини. Дякуємо, «Ніка Тера»! Про це розповіла голова Миколаївскої обласної ради Ганна Замазєєва.

Крім бронежилетів, працівників «швидкої» привітали з Днем екстреної медичної допомоги. За самовіддану, сумлінну працю та професіоналізм медичним працівникам вручили грамоти і подяки від Миколаївської обласної військової адміністрації, обласної ради та управління охорони здоров’я.

Медики «екстренки» зараз працюють в усіх районах, в тому числі й у Снігурівці, Баштанці, Березнегуватому та у прифронтових громадах.

Теплі слова на адресу медиків сказали начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров, начальник обласного управління охорони здоров’я Максим Безносенко.