Збожеволів і нікому не довіряє: перебіжчик розповів про поведінку Путіна

У Путіна дедалі частіше трапляються раптові напади люті.

Останнім часом у Путіна трапляються раптові напади люті, через що він перестав довіряти людям із найближчого оточення. Про це у коментарі виданню Mirror розповів перебіжчик із ФСБ Борис Карпічков.

Зміни у поведінці Путіна можуть бути пов'язані з важким невиліковним захворюванням, на тлі якого у президента РФ стрімко погіршується зір. Понад те, російського президента постійно супроводжує бригада лікарів.

Перебіжчик із ФСБ стверджує, що главі Кремля доводиться жмуритися, читаючи текст під час засідань чи звернення до народу. Більше того, помітні кардинальні зміни у психологічному стані Путіна, який без причини може зриватися на своїх підлеглих. "Раніше він був спокійний з підлеглими, але тепер у нього трапляються спалахи неконтрольованої люті. Він зовсім збожеволів і майже нікому не довіряє", – продовжив колишній агент ФСБ.

Співрозмовник, який зараз ховається у Великій Британії, також розповів, що Путін не хоче носити окуляри, незважаючи на стрімке погіршення зору. За словами екс-розвідника, такий аксесуар може розцінюватись суспільством як ознака слабкості президента рф.