Кадирівців виколупують з околиці Сєверодонецька

Відсіч окупантам

Сили оборони України відкинули ворога від стратегічно важливої ​​траси Лисичанськ-Бахмут, і тепер можна возити, зокрема гуманітарні вантажі.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Луганської обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, ЗСУ досягли успіху у напрямі Попасної, у Камишувахи, де ворог був змушений відступити на два кілометри. Наразі траса вже менше обстрілюється. Успіх забезпечили підкріплення, які здобули українські захисники. Крім того, зараз Сили оборони вибивають супротивника з готелю «Мир» на самій околиці Сєверодонецька.

«Окупанти зазнають великих втрат, бо наші там постійно обстрілюють та вибивають із готелю. Поки що вони там ховаються, але пройти не можуть. Тіктокери кадировські вже зняли відосік на тлі якогось прапора, що Сєвєродонецьк під контролем, все нормально... Я запрошую будь-якого тиктокера: будь ласка, зніміть відео, сподіваюся, це буде останнє відео, десь із центру міста, а не в який-небудь будці на тлі прапора», – сказав Гайдай.