Вчора на Миколаївщині вбито двох мирних мешканців

Обстріли, руйнування, та багато поранених цивільних – минула ніч у найгарячіших точках України. Про це повідомили в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

На Харківщині
Протягом доби зазнала обстрілів Балаклія: восьмеро людей отримали поранення, дві людини загинули. Також росіяни обстріляли Циркуни та Слобожанське: двоє людей поранені.

На Луганщині
Ворог здійснив спроби штурму Сєвєродонецька та Лисичанська. Серед руйнувань – науково-виробниче об'єднання «Імпульс», 11 багатоповерхівок в Сєвєродонецьку, вісім багатоповерхівок та приватних будинків, будинок культури і ЦНАП в Лисичанську, чотири будинки в Привіллі, по два – в Новодружеську та Гірському. У Лисичанську – троє загиблих.

На Донеччині
Окупанти обстрілюють по всій лінії фронту. За добу – четверо вбитих і 12 поранених цивільних. У Мар'їнці окупанти використали запалювальні снаряди, масштаби пожеж уточнюються.

На Херсонщині
Стабільно напружена ситуація, окупанти обстрілюють не лише позиції ЗСУ та сусідні регіони, а й окуповані території. Критична ситуація у громадах, розташованих біля Снігурівки, Миколаєва та Дніпропетровської областей.

На Миколаївщині
Внаслідок обстрілів Солончаків пошкоджено чотири об'єкти соціальної та адміністративної інфраструктури, поранена одна людина. Внаслідок обстрілів Первомайського загинула людина. У селі Котляреве пошкоджено магазин та житловий будинок із господарчими будівлями.

У Баштанському районі знову тривали обстріли території Широківської громади. Є пошкоджені і зруйновані житлові будинки. Вдень і вночі були обстріли у Березнегуватській громаді: один загиблий та один поранений.