За добу ворог обстріляв Миколаїв та п'ять сіл поблизу обласного центру

Коментарi:

Генштаб опублікував оперативну інформацію станом на вечір 25 травня

Повідомляється, що основні зусилля противника спрямовані на встановлення повного контролю над Донецькою та Луганською областями. Жорстокі бої йдуть на Бахмутському напрямку. Ворог намагається розвинути успіх на лиманському напрямі. Крім того, російські окупанти ведуть активну підготовку до наступальних дій на Новопавлівському та Запорізькому напрямках.

На Волинському та Поліському напрямках, порівнюючи з минулою добою, ситуація без змін.

На Сіверському напрямку ворог обстрілює об'єкти цивільної та військової інфраструктури у прикордонних районах, щоб не допустити перекидання наших підрозділів наших військ на інші напрямки.

На Слобожанському напрямку окупанти надають систематичний вогневий вплив високої інтенсивності в районах зосередження наших військ. Підрозділи агресора обстріляли цивільну інфраструктуру в районах Краснопілля Сумської області, а також Тернова, Російські Тишки, Довгенське та Нова Дмитрівка Харківської області.

На Ізюмському напрямку ворог зробив кілька спроб штурмових та наступальних дій у районах Довгенького Харківської області та Богородичне Донецької області, успіху не мав, із втратами відступив.

На Донецькому напрямку противник завдає артилерійських та авіаційних ударів у районах Лимана та Камишевахи Донецької області та Сєверодонецьк та Новозванівка у Луганській області.

Противник зробив спроби наступальних та штурмових дій на Сєверодонецькому та Бахмутському напрямках у районах населених пунктів Берестове, Липове та Ниркове, успіху не мав, відійшов на раніше зайняті рубежі.

На Авдіївському напрямку росіяни також провели кілька невдалих атак у районах населених пунктів Красногорівка, Кам'янка, Авдіївка та Піски.

Противник здійснив авіаційні удари та артилерійські обстріли в районах Мар'їнки, Микільського, Полтавки та Оріхова.

На Південнобузькому напрямку ворожі підрозділи намагалися покращити тактичне становище у напрямку Миколаєва та забезпечити вихід на адміністративні кордони Херсонської області.

Ворог обстріляв позиції наших військ та громадянську інфраструктуру в районах Новоолександрівки, Трудолюбівки, Новопавлівки, Благодатного та Посад-Покровського. А також сам Миколаїв.

Віримо до Збройних Сил України! Разом переможемо! Слава Україні!