Вночі у херсонських степах ворог невдало атакував позиції українського воїнів, – ОК «Південь» ЗСУ

Оперативна ситуація на півдні України на 12.00 25 травня.

Ситуація на південних рубежах лінії зіткнення напружена, але контрольована. Противник продовжує удосконалювати свої позиції в інженерному відношенні.
На Херсонщині під покровом ночі сталася спроба захопити частину наших позицій. Атаку було відбито, з втратами – вбито та двох поранених – противник відійшов на вихідні позиції. Перед світанком крилаті ракети решити випустили в бік промислової інфраструктури Кривого Рогу. Суттєвих руйнувань та потерпілих немає.
На Миколаївщині знову під обстрілами перебували кілька територіальних громад, що межують із Херсонщиною. Ворог руйнує житлові будинки та інші господарчі будинки, б'є по сільськогосподарських угіддях, злидає автівки.
На Одещині ситуація стабільна. Зрозумівши, що нагнітання паніки та імітація терористичної активності з боку України, не дає бажаного результату, у Придністров'ї відмінено червоний рівень терористичної загрози, встановлено жовтий. Влада Придністров'я відмовилась від ідеї мобілізації.

У північно-західній частині Чорного моря продовжують перебувати великі десантні кораблі та два ракетні кораблі із понад півтора десятками ракет.