Обстріли з артилерії та з вертольота: у ЗСУ доповіли про ситуацію на Півдні

Коментарi:

Російські окупанти продовжують вести бойові дії на Півдні. Просування у ворога немає, однак вони не припиняють атаки позицій українських захисників.

В оперативному командуванні "Південь" розповіли, що протягом кількох днів росіяни ведуть бойові дії на зайнятих рубежах на кордоні тимчасово окупованих територій Миколаєва та Херсона.

«Вперед ворог не просувається, морально-психологічний стан окупантів погіршується щодобово. Переховуючись за артилерійсько-мінометними обстрілами наших позицій та мирного населення, рашисти будують запасний рубеж оборони, розуміючи неминучість відступу», – розповіли захисники.

У першій половині дня 23 травня загарбники завдали удару по позиціях українських захисників з вертольотів Мі-24. Проте втрат серед наших бійців не було.

А ось у орків учора мінусували 23 військові та кілька одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Мирних жителів закликали бути пильними та свідомими, а також не заважати силам оборони та не розголошувати дані про їхнє розташування, переміщення, виконання бойових завдань чи тренувальних заходів.

Також захисники наголосили, що в жодному разі не слід нехтувати сигналами повітряної тривоги, ретельно перевіряти інформацію та не піддаватися паніці. Адже паніка – це також зброя ворога.