Окупанти розповіли, коли наступатимуть на Херсонському напрямку та які звірства творять у навколишніх селах

Коментарi:

Що ще раз доводить, що армія Росії – це збіговисько злочинців і мародерів

Головне управління розвідки Міністерства оборони України публікує чергові перехоплені переговори – двоє військових так званої ДНР, які служать в окупаційних військах, діляться інформацією про "обстановку на фронті".

Так, обидва окупанти зараз перебувають на тимчасово окупованій території Херсонської області – один із них розповідає, що обіцяною командуванням ротації не буде доти, доки не "звільнять" Донецьку та Луганську області.

"Коротше поки що Донецьку та Луганську область не звільнять, взагалі за ротацію можете забути. А че ми далі не рухаємося? Тому що все основне угруповання наших сил знаходиться в "ДНР". Вони там тільки закінчать і почнуть перекидати сюди війська і почнемо тоді тільки рухатися". ", – розповідає військовий із так званої "ДНР" про плани окупаційної армії.

"Дніровець" каже, що "палкан сказав... ніхто вас нікуди міняти не буде" і здивований тим, що "якого х*я я з Донбасу потрапив у російську спецоперацію, якщо я б\ть "ДНР", а не росіянин, бл * ".

Крім того, окупанти вже традиційно зізнаються у страшних злочинах та мародерстві. "Розповідали за 125 полк. Аж до того, що зґвалтували восьмирічну дівчинку. Мародерство. "Віджали" у когось заправку. У людей забирали паливо, через цю заправку продавали. Командир полку, командири батальйонів. І помічники командирів батальйонів", – йдеться у ГУР МОУ.