У Миколаєві правоохоронці та міжнародна громадська організація провели додатковий огляд місць скоєння військових злочинів рф

Для отримання додаткових доказів злочинної діяльності ворога правоохоронці провели огляди місць завдання ударів в місті Миколаєві.

Зокрема, 20 травня проведено додаткові огляди туристичного об'єкта міста, який був зруйнований внаслідок ворожої атаки, а також закладу охорони здоров'я.
Огляди місця події проведено прокурорами спільно зі слідчими, криміналістами та вибухотехніками.
До участі в оглядах залучено представників Truth Hounds, міжнародної громадської організації, яка спеціалізується на документуванні воєнних злочинів, та має достатній досвід роботи на території Донецької та Луганської областей.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінальних проваджень, розпочатих за фактами порушення міжнародних правил та звичаїв війни з боку рф, здійснює окружна прокуратура міста Миколаєва.
В прес-службі прокуратури Миколаївської області повідомили, що завдяки слідчим діям здобуто додаткові докази, які в подальшому будуть використанні для притягнення до відповідальності винних осіб.