Німецький депутат назвав дві причини жорстокості солдатів Росії в Україні

Коментарi:

Член зовнішньополітичного комітету Бундестагу, полковник у відставці Родеріх Кізеветтер вважає, що є дві причини жорстокості солдатів Російської Федерації в Україні.

Російських військових, зокрема, дуже розлютило те, що на українській землі їм, виявляється, не раді, розповів німецький депутат в інтерв'ю DW.

"...По-перше, для них став повною несподіванкою той опір, який їм надала Україна, яка не бажає ставати частиною Росії і обстоює свою незалежність. А друга причина – російських солдатів жахливо розлютило, що їм, виявляється, в Україні не раді...", – сказав співрозмовник.

За словами політика, після цього окупанти стали виконувати завдання, яке перед ними поставив президент РФ Володимир Путін – "знищити українську націю".

"...Путін сказав, що майбутня державна освіта не повинна називатися Україною. Тому і солдати переконані в тому, що їм треба знищувати націю. І це жахливо. Але інакше, окрім як такими двома, можливо, не вичерпними причинами, я це (жорстокість) противника – Ред.) пояснити не можу...”, – заявив депутат.