На Миколаївському напрямку морпіхи «Джавелінами» мінусують танки та БМП окупантів (відео)

Коментарi:

На Миколаївському напрямку розрахунки протитанкових підрозділів морської піхоти перебувають у постійній готовності. Як тільки надходить розвідувальна інформація про рух ворожої броньованої техніки, вони відразу вирушають на «полювання», бо, за словами морпіхів, «немає нічого прекраснішого, ніж горіла кацапня».

І хоча переносний протитанковий ракетний комплекс FGM-148 Javelin є простим у використанні, хлопці постійно тренуються, пише АрміяІнформ.

— Вивчаємо різну інформацію, коли є час, тренуємось самі та передаємо досвід іншим, хто нещодавно прийшов у підрозділ, — розповів морський піхотинець Денис. – Днями знищили танк та БМП ворога. Окупанти «горіли, палали»...

Javelin вже неодноразово довів свою ефективність. За словами захисників, особливості його використання більше підходять для оборонних дій, але морпіхи готові виконати будь-які поставлені завдання і з нетерпінням чекають на нову можливість, щоб виїхати і знищувати ворожу техніку.

— Ворог на нашому напрямі «зарився», бо бояться. Але ми все одно шукатимемо щілину, в яку потрапимо з цього комплексу чи іншого озброєння. Все у нас є, а головне — бажання перемогти цю наволоч, — додав морський піхотинець Миколай.