Кинули БМП-3 і ганебно втекли, – окупанти з владикавказькою пропискою потрапили під роздачу українських десантників

Коментарi:

Відсіч агресору

Воїни 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади у взаємодії з іншими підрозділами ЗСУ захопили трофеї – техніку та зброю російських окупантів.

"Під натиском нашого вогню росіяни ганебно втекли зі своїх позицій, кинувши практично неушкоджену новітню БМП-3 з повним боєкомплектом, документи, особисті речі та зброю (гранатомети, міни, вогнемет)", – повідомили у Генштабі ЗСУ.

Як вказують документи, раніше тут стояли солдати армії рф з військової частини 43057, що базується в Північній Осетії – Аланії, Владикавказ, селище Супутник.

"Робочий зошит командира відділення Мамаєва Р.М." та "Журнал обліку бойової підготовки" вказує прізвища командирів та особового складу, починаючи від Південного військового округу Росії до мотострілецького батальйону військової частини 43057. А "Супровідний лист на перевезення матеріальних цінностей", датований 21 листопада 2021 року, фіксує кількість боєприпасів БМ.

Трофейна бойова машина піхоти своїм ходом уже доїхала до одного з підрозділів 128-ї бригади і після невеликого "рестайлінгу" битиме своїх колишніх господарів", – йдеться в повідомленні.