Австралійський астролог з миколаївським корінням Анжела Перл назвала долю України та Путіна

Коментарi:

Астролог Анжела Перл розповіла, коли закінчиться війна в Україні.

"Ми переможемо. Астрологія свідчить, що Україна переможе. І я думаю, зараз уже немає у цьому сумнівів», – сказала Анжела. Анжела родом із Миколаївської області. І вже 20 років живе в Австралії. Сестра Анжели була у Києві 24 лютого, а зараз у Одесі.

А мама мешкає на Миколаївщині. «Вигнатимуть ворога з території України в червні. Або вороги почнуть зупинятися. Так, будуть втрати, буде складно. Будуть серйозні бої. Але ворога виганятимуть», – сказала астролог. Ще один складний період – під Новий рік.

Але на більшу частину України почнуть повертатися люди у серпні та вересні. Підписання будь-яких документів можливе. Але їх важко назвати мирними угодами. Вони будуть схожі на капітуляцію. Зірки пророкують це у березні. «Боюсь, що це лише початок. Третя світова війна може бути дуже затяжною, зауважила Анжела Перл. – Можлива у всіх точках земної кулі».

Території Донецької та Луганської області, Криму можуть бути звільнені. «Донбас – точно вдасться звільнити. Там є можливості 100%. А ось Крим – на мою думку, це може статися без боїв – документально. Або це станеться само собою. Боїв там не побачила. Україна має можливість повернути всю свою територію», – сказала Анжела. На Росію чекає дуже сильна трансформація, можливо, деякі території можуть відійти. Очікується зміна правителя, а Путін «погано закінчить». Він «втратить владу і піде з життя». Але система залишиться та сама.