74-а бригада рашистів втратила 88 відсотків особового складу під час спроби переправи через Сіверський Донець

Коментарi:

У боях поблизу Білогорівки вижило менше 12 відсотків тих рашистів, які намагалися переправитися через Сіверський Донець

Збройні Сили України завдали катастрофічних втрат оркам, які намагалися переправитися через річку Сіверський Донець. За даними міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm, 74-а ОМСБр ЗС РФ (в/ч 21005) втратила поблизу Білогорівки сотні військових.

Так, із 550 окупантів, які намагалися форсувати через річку, в живих залишилося близько 65. Зазначається, що після такої оглушливої ​​невдачі військові цієї бригади почали відмовлятися брати участь у бойових діях, але "замполіти" залякують їхньою в'язницею.

Крім того, у InformNapalm вказують ще на одну цікаву деталь: на цьому напрямку була помічена машина, яка дуже схожа на мобільний пункт психологічної роботи ЗС РФ. Ймовірно, одних залякувань не вистачило, тому до порятунку тих, хто вижив, залучили і психологів.

Нагадаємо, окрім живої сили, у спробах переправитися через Сіверський Донець орки втратили і величезну кількість техніки – щонайменше 73 одиниці (можливо, під водою є ще). Крім того, серед втраченої техніки були як БМД, так і БТР-Д, з чого можна зробити висновок, що в цих боях брала участь "змішана" БТГ.

Тобто, рашисти, які вже раніше були "розбиті" в Україні у складах інших батальйонно-тактичних груп, знову зазнали катастрофічної поразки – тому не дивно, що вони не хочуть знову повертатися до пекла, яке окупантам влаштовують Сили оборони України.