Захисники «Азовсталі» звернулися за допомогою до Ілона Маска

Коментарi:

Сергій Волинський, командувач підрозділу 36-ї бригади морської піхоти України, що знаходиться на «Азовсталі» в Маріуполі, звернувся за допомогою до Ілона Маска.

«Я створив аккаунт у Twitter, тільки для того, щоб звернутися до Ілона Маска. Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити у неможливе. Наші планети знаходяться поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з „Азовсталі“ до третьої країни. Якщо не ти – то хто? Підкажи», – пише морпіх.

Він звернувся до кожної людини планети Земля із закликом зробити так, щоб його слова побачив Маск: «Кажуть, що його завданням було надихнути людство, змусити повірити у неможливе. Він довів, що для нього немає завдань, що можливо, що можливо все! Він ніколи не здається, як і ми! Нам потрібна підтримка надлюдини!»

Раніше Сергій Волинський закликав боротися за гарнізон у Маріуполі, якщо «світова цивілізація ще має спільні духовні цінності та ідеали, якщо люди здатні зазнавати болю та страждань інших і якщо слова про допомогу змушують діяти», та реалізувати процедуру «extraction» для бійців, серед яких багато поранених, позбавлених номальної медичної допомоги.