Вночі у Миколаєві згоріли овочеві кіоски та магазин

Оперативна обстановка станом на ранок 12 травня.

Минулої доби підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили сім пожеж, дві з них внаслідок обстрілу.
Через потрапляння боєприпасів та їхніх уламків загорівся житловий будинок у селі Новоселівка Миколаївського району. Пожежу на площі 50 квадратних метрів загасили вогнеборці 16-ї частини та відділення Галицинівського загону місцевої пожежної охорони.
У Балабанівському лісовому урочищі пожежу хвойного настилу на площі 0,8 га, що виникла внаслідок артилерійського обстрілу, допомагали гасити працівники Миколалаївського лісгоспу.

По вулиці Космонавтів у Миколаєві горів торговельний павільйон на площі 80 квадратних метрів. Вогнем знищено два овочевих кіоски та магазин. Причина встановлюється.
У Олександрівці Вознесенського району виникла пожежа житлового будинку на площі 30 квадратних метрів.
Через необережне поводження з вогнем та підпал горіло сміття та очерет на відкритій території у Вознесенському районі та у в двох місцях у Миколаєві. Пожежу ліквідували на загальній площі 6050 квадратних метрів.
Протягом 11 травня піротехніки вилучили 10 вибухонебезпечних предметів, повідомили в ДСНС України в Миколаївській області.