"Их логика такова, что удОкупантів від Харкова відтіснили, тепер треба ретельно готуватися до визволення Херсона, – радник міністра МВСерживаем захваченное, и будем выдавать это за победу", – добавил Андрусив.

Коментарi:

Україна може перерізати окупантам тили.

Ситуація на війні змінюватиметься залежно від того, яким чином Україна отримуватиме зброю. Це дозволить йти у контрнаступ. Про це сказав радник Міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.
Щодо звільнення Херсона, він зазначив, що стоїть питання щодо ціни цього наступу.
"Чим краще ми його підготуємо, тим менші жертви понесемо. Робота ця є і не лише у напрямку Херсона. Думаю, найближчим часом росіяни будуть шоковані місцем удару, який завдадуть наші Збройні Сили. Ситуація змінюватиметься від того, як ми посилюватимемося західним". озброєнням", – зазначив радник. За словами Андрусіва, навіть зараз ми бачимо результат постачання зброї.
Зокрема, українські військові проводять контрнаступ під Харковом.
"Це дуже правильно, бо цей контрнаступ дозволяє відсунути росіян від Харкова і вони більше не зможуть з артилерії обстрілювати житлові квартали", – пояснив радник. Радник додав, що росіяни вже точно відмовилися від будь-яких захоплень України.
Крім цього, за його словами, найближчим часом вони ще відмовляться від сухопутних коридорів у Придністров'ї та фактично до кінця травня зосередяться на тих рубежах, які вони захопили. "Їхня логіка така, що утримуємо захоплене, і видаватимемо це за перемогу", – додав Андрусів.