Визначилися фіналісти "Євробачення 2022" – український гурт Kalush Orchestra

Коментарi:

Сьогодні, 10 травня, в італійському Турині відбувається довгоочікуваний музичний конкурс "Євробачення 2022".

За путівку у фінал сьогодні боролися 17 претендентів, серед яких і український гурт Kalush Orchestra. Саме українцям із №6 букмекери прогнозують не просто попадання у фінал, а перемогу на конкурсі! Європа активно підтримує Україну.

Багато закордонних слухачів визнали, що трек Kalush Orchestra – сучасний, драйвовий та чудово представляє сучасну українську музику. Схоже, Stefania незабаром звучатиме у всіх куточках Європи, а, можливо, і всього світу.
Прогнозовано Україна вийшла до фіналу.У фінал "Євробачення" також пройшли Швейцарія, Вірменія, Ісландія, Литва, Португалія, Норвегія, Греція, Молдова та Нідерланди.

Другий півфінал пройде у четвер, 12 травня, а фінал – у суботу, 14 травня. Місця у ньому зарезервовані за п'ятьма найбільшими донорами Європейського мовного союзу (організатора конкурсу): Великобританією, Німеччиною, Іспанією, Італією та Францією. Італія була б представлена ​​у фіналі і тому, що учасник із цієї країни, група Maneskin, виграла минулий конкурс "Євробачення", який проходив у Роттердамі. Тимур Мірошниченко коментував "Євробачення", сидячи у бомбосховищі.