Страшні кадри поранених бійців "Азова" у підземеллях "Азовсталі"

Коментарi:

У полку "Азов" показали фотографії поранених військовослужбовців у підземеллях заводу "Азовсталь", які потребують негайної кваліфікованої медичної допомоги.

Як пише telegram-канал полку "Азов", весь цивілізований світ має бачити умови, в яких перебувають поранені, покалічені захисники Маріуполя та діяти!

У повній антисанітарії з відкритими ранами, що перев'язані не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування.

"Ми закликаємо ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність та підтвердити основні принципи, за якими ви були створені: врятувати поранених людей, які вже не є комбатантами. Військовослужбовці, яких ви бачите на фото та ще сотні на заводі "Азовсталь" – із тяжкими пораненнями ціною власного здоров'я захищали Україну та весь цивілізований світ. Невже тепер Україна та світова спільнота не здатні захистити та подбати про них?", – звертається "Азов".

На фотографіях видно, що в деяких ампутовані верхні або нижні кінцівки, деформовані щелепи та особи, а також глибокі кульові або осколкові поранення, що потребують кваліфікованого втручання в дезінфікованому приміщенні.

У полку "Азов" вимагають негайної евакуації поранених у безпечне місце, де їм нададуть кваліфіковану медичну допомогу.