В "Азові" заявили, що вони ще мають зброю, щоб воювати з орками в Маріуполі

Коментарi:

Бійці полку Національної гвардії України "Азов", які захищають Маріуполь і перебувають на заводі "Азовсталь", ще мають невеликі запаси їжі та зброї, тому вони продовжуватимуть нерівну боротьбу з російськими військами.

Про це заявив офіцер управління розвідки з полку "Азов" Ілля Самойленко, відповідаючи на запитання під час онлайн-брифінгу.

Він зазначив, що не може говорити про все з міркувань безпеки, але запевнив, що бійці ще мають запаси і вони боротимуться з окупантами далі.

"У нас все ще є провізія, у нас все ще є зброя, нам, можливо, не вистачає військової техніки та важкої артилерії – але ми й не можемо застосувати артилерію зараз, бо це надто близько до самого міста. Ви розумієте, що я маю на увазі.

Росія ще не припинила використовувати артилерію, але ми не можемо цього робити.

Наші ресурси тут обмежені. Всі наші запаси обмежені, тому що ми не отримуємо жодного поповнення запасів, ми воюємо на своєму вже майже два з половиною місяці.

У нас все ще є вода, у нас ще є амуніція, все ще є персональна зброя – ми битимемося до найкращого вирішення ситуації».

На цьому ж брифінгу заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар, відомий як "Калина", заявив, що обстріл заводу "Азовсталь" триває – і владі необхідно продовжити евакуацію та вивезти хоча б поранених бійців.