Влучили в яхту, човен, автівку і бібліотеку, – ракетні обстріли міста Миколаєва

Протягом минулої доби вогнеборці Миколаївщини загасили шість пожеж. Три з них виникли внаслідок ворожих обстрілів Корабельного району.

Через потрапляння боєприпасів та їхніх уламків дій горів хвойний настил та очерет у Балабанівському лісовому урочищі. Пожежу площею 3 тисячі квадратних метрів загасили бійці 5-ї пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ, а також відділення Галицинівського загону місцевої пожежної охорони.
Пошкоджено балкони й скло вікон у двох квартирах дев`ятиповерхового житлового будинку та загорілася покрівля бібліотеки, розташованої на першому поверсі цієї ж будівлі на проспекті Корабелів. Пожежу загасили вогнеборці 5-ї частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління #ДСНС України у Миколаївській області.
Вночі на вулиці Новобудівній горіла яхта, човен та легковий автомобіль.
З інших причин виникло ще три пожежі. У селі Софіївка Баштанського району зайнялась господарча споруда з дровами на площі 45 квадратних метрів.Через необережне поводження з вогнем горіла суха трава та чагарники на вулиці 8 Березня у Новій Одесі та на вулиці Вінграновського у Миколаєві.
Протягом доби рятувальники надали миколаївцям 78 тонн технічної води.
Піротехніки вилучили два боєприпаси та відпрацювали 12 адрес. З початку війни знешкоджено 1671 вибухонебезпечний предмет. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.