З Південного Бугу під Миколаєвом витягнули 12 бракон’єрських сіток, що знадобляться у війні з окупантами

Коментарi:


Сьогодні, 8 травня державні інспектори Миколаївського рибоохоронного патруля провели меліоративне тралення ріки Південний Буг


Між селами Гур’ївка та Ковалівка з ріки витягнули 12 сіток. Власник їх не встановлений. а риба, яка зазнали мінімальних пошкоджень випущена у воду.
Рівень небезпеки у Миколаївській області дуже високий, наші інспектори виходять на воду задля збереження водних біоресурсів, підтримки сталого розвитку рибної галузі та перевірки водойм на заборонені знаряддя лову.
Громадяни, в обхід воєнного стану, продовжують виловлювати рибу знаряддями, які заборонені і нехтують загальноприйнятими нормами поведінки на воді.

«Вкотре, закликаємо власників заборонених знарядь лову добровільно здати сітки. Від відповідального ставлення кожного з нас залежить чисельність і популяція водних біоресурсів у водоймах Миколаївщини, особливо у нерестовий період.
Заборонені знаряддя лову, які в мирний час використовувались для незаконної риболовлі, сьогодні слугують маскувальними сітками для українських воїнів», – повідомили в Миколаївскому рибоохоронному патрулі.