Чемпіон "танкового біатлону Росії" згорів в Україні: показушні змагання не допомогли у реальних боях

Коментарi:

Росія щорічно проводить танкові біатлони, які демонструють "майстерність" своїх танкістів – втім, навіть чемпіони таких біатлонів запросто можуть перетворитися на "вантаж 200"

Рашисти попрощалися з ще одним військовим, який "задвохсотився" в Україні – 5-6 травня в соцмережах окупанити поширили некролог про молодшого сержанта Басанова Бато Валерійовича, який загинув в Україні.

На цей цікавий момент звернули увагу волонтери із InformNapalm. А цікавий він щонайменше двома фактами.

Перший – смерть "героя", який згорів у танку, приховували майже два місяці – уродженець Улан-Уде загинув в Україні ще 14 березня, хоча панахиду за ним справили аж 6 травня.

Друге – загиблий був учасником традиційного танкового біатлону РФ у 2021 році, і не лише учасником – а й "чемпіоном" цього біатлону.

Як стверджують рашистські ЗМІ, "Бато Басанов був учасником всеросійських змагань з танкового біатлону, де завдяки його професіоналізму команда змогла здобути титул чемпіона світу. І хоча сам навідник танка народився 1996 року, він мав колосальний досвід ведення танкового бою".

Ця ситуація ще раз наголошує на всій показушності танкових біатлонів рашистів. Зазначимо, що в 2020 році сумнозвісний "всеросійський танковий біатлон" запам'ятався насамперед феєричними промахами найкращих танкових екіпажів при стрільбі керованими ракетами.