У Миколаєві затримали солодку парочку, яка отримала наркоту поштою

За 100 грамів – п'ять років за гратами

Сьогодні, 7 травня, 30-річний чоловік та 35-річна жінка отримали у поштових відділеннях Миколаєва відправлення, де знаходилися поліетиленові пакети з прекурсорами для виготовлення психотропної речовини «Альфа-PVP».

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю Миколаївської області разом із поліцейськими Миколаївського районного управління та бійцями Миколаївської обласної варти затримали цю парочку. У них вилучили пакети із забороненими речовинами загальною вагою 100 грамів.

Дізнавачі вже ведуть досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту". Зловмисникам загрожує до п'яти років обмеження волі.

Вилучене направили на експертизу, за результатами якої буде прийнято подальші процесуальні рішення. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України у Миколаївській області.