Місто Миколаєва обстрілюють безсистемно, – військовий експерт

На півдні України окупантам ніяк не вдається показати хоч якісь результати, тому вони безсистемно обстрілюють місто Миколаїв.

«З середи по п'ятницю російська армія не просунулась ні на кілометр на миколаївсько-херсонському та запорізькому напрямках», – пише австрійський військовий аналітик Том Купер у своєму черговому огляді, що війні в Україні. «Крім ударів крилатими ракетами, з цієї частини поля бою нема чого повідомити. Хіба що російські «регулярно», хоч і безсистемно, обстрілюють Миколаїв», – зазначив військовий експерт.

Головними проблемами російських ракет Купер назвав технологію їх виробництва, саме виробництво та умови зберігання. "Справа в тому, що для того, щоб ракета потрапила в ціль, потрібна така велика кількість дрібних і трудомістких операцій, що низька якість виробництва, а також поганий технічний дизайн призводить до того, що ракети не потрапляють до мети", – підсумував він.

Точність влучення рашистських «високоткових» ракет за цілями в Україні становить 40-45%, що для них є високим показником.