Автопарк «Миколаївпастрансу» поповнився двома «Мерседесами» з Німеччини, – Тетяна Домбровська

Коментарi:

Депутат Миколаївської міської ради Тетяна Домбровська привезла два комфортабельні автобуси з Німеччини.

Вона очолює громадську організацію «Майбутнє Миколаєва» та розповіла деталі.

«Ми передали до миколаївської міської комунальної власності два автобуси Mercedes-Benz, які громадська організація «Майбутнє Миколаєва» отримала завдяки Генеральному консульству України в Гамбурзі та ініціативі «Verein der deutsch-ukrainisch Zusammenarbeit e.V.». «Була ідея знайти додаткові автобуси, на яких можна було б вивозити миколаївців, які бажають виїхати у безпечніше місце. Після війни, яка, я певна, закінчиться нашою перемогою, ці автобуси працюватимуть на міських маршрутах громадського транспорту. Автобуси подолали шлях у кілька тисяч кілометрів. В організації доставки автобусів до Миколаєва брав участь також мер Олександр Сенкевич. Автобуси приїхали до Миколаїва не порожніми.
Хочу подякувати Асоціації німецько-української співпраці, лікарю Оксані Улан, які передали ліки для обласної дитячої лікарні та Миколаївської ЛШМД. Також ми отримали крісла для людей з інвалідністю, ходунки та милиці, які будуть передані за призначенням. Крім того, за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради Арини Сівак до Миколаїва доставлено гуманітарний вантаж – дитяче харчування, памперси, засобів гігієни. Все це результат роботи моєї команди, зокрема, Катерини Мірзоян та Віталія Васильєва».

Тетяна Домбровська додала, що гуманітарну допомогу можна отримати у її гуманітарному штабі за адресою: вулиці Шнєєрсона, 39 з вівторка, 10 травня. Телефон: +380737008555.