Бензовози з України до Європи проїжджатимуть позачергово – Держмитслужба

Коментарi:

Львівська митниця спільно з митною службою Польщі організували зелений коридор для бензовозів, які прямують з України до Європи на завантаження палива.

Про це повідомив в.о. начальника Львівської митниці Данило Меньшиков під час телемарафону UA разом.

"Хочу сьогодні розповісти про режим прискореного пропуску палива, який ми останніми днями організували з польськими колегами. Тепер на всіх пунктах пропуску Львівської митниці всі автомобілі, які везуть бензин та дизель, пропускаються безперешкодно", – заявив Меньшиков.

Голова Львівської митниці уточнив, що працівники митної служби разом із колегами-прикордонниками періодично об'їжджатимуть всю чергу на кордоні та створюватимуть для бензовозів окремі коридори, щоб пропустити їх першими.

"У цьому сприяє і польська сторона. Колеги також швидко пропускають бензовози зі свого боку та швидко оформлюють на виїзд із Польщі. Після такого перетину українського кордону паливо безперешкодно прямує у всі регіони нашої країни. Як на забезпечення громадянських потреб, так і насамперед – на забезпечення нашої армії", – уточнив чиновник.

Крім того, голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко підписав розпорядження, згідно з яким у Дніпропетровській області машинам з паливом дозволили пересуватися в комендантську годину та проходити блокпости без черги.