Вчора в Миколаєві рашисти знищили школу, електропідстанцію, потрапили до житлових будинків

Коментарi:

Внаслідок вчорашнього ворожого обстрілу Миколаївської області один загиблий, шість постраждалих. Інформація про втрати безпосередньо в Миколаєві ще уточнюється

За даними Оперативного командування "Південь", активних наступальних дій з метою просування військ у бік Миколаєва не було, але протягом доби 4 травня було здійснено кілька обстрілів із реактивних систем залпового вогню «Смерч».

На півночі Херсонщини та Миколаївщини ворог криє вогнем села, з яких відступив. Не шкодуючи місцевих мешканців та руйнуючи приватні домоволодіння.

Остаточна інформація щодо загиблих та поранених ще уточнюється. Але вже точно відомо, що внаслідок обстрілу одна жінка вбита, шестеро мирних жителів отримали травми різного ступеня важкості.

Сам Миколаїв 4 травня нещадно обстрілювався системами залпового вогню із використанням заборонених касетних снарядів. Намагаючись завдати максимальної шкоди, ворог б'є по житлових та промислових кварталах. Як наслідок – потрапляння до газових комунікацій, електропідстанції, об'єктів промисловості та приватних будинків.

Пізно ввечері вдарили ще й у район зоопарку, завдано суттєвої поразки однієї зі шкіл.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Під час чергової спроби розвідки над Миколаївщиною було збито ворожого безпілотника БПЛА «Орлан-10».