Путін живе у стані стресу та боязні смерті

На стані здоров'я Путіна дався взнаки стрес, який той переживає.

Російський юрист, блогер Марк Фейгін в інтерв'ю Дмитру Гордону сказав, що Путін дуже боїться смерті.
"Ми чекаємо, коли він здохне. Іноді це бажання засліплює. Ми починаємо виглядати, як він ходить, що в нього щось зі спиною і таке інше. Мене російський політолог Станіслав Бєлковський у 2008 році переконував:
"Та я тобі говорю: у нього онкологія ендокринної системи".
Я дивився на це зі скепсисом. А ось з'ясувалося, що справді – за ним слідують лікарі-онкологи. Мабуть, були якісь операції – чи то ремісія, чи метастази, я не знаю. Але виглядає він до своїх 70 років зовні начебто нормально, а по суті ми бачимо досить стару людину", – зазначив Фейгін.
Він вважає, що на стані здоров'я Путіна дався взнаки стрес, який той переживає.
"На мою думку, він досить близько все сприймає, просто вміє це приховувати – тут треба віддати йому належне. Тому про його стан на 100% я судити не можу. Але я вважаю, що щось там є і нова п'ятирічка його поховає". Він і його оточення перетинають 70-річну межу... Якби бібліотекарем працював і американським президентом, взагалі ніяких проблем... Пішов на ранчо, там коні, і все гаразд. У такому стані важко. У найближчі роки з цим стресом, страхом смерті – а він смерті дуже боїться – і фізичної розправи, втрати влади та немочі – думаю, все це його доконає», – резюмував Фейгін.