Виродком, який вбивав людей у ​​Бучі, виявився «росгвардієць» Сергій Колоцей з Білорусії

Встановлено першу істоту, яка обґрунтовано підозрюється у вбивствах у Бучі.

Це командир підрозділу нацгвардії РФ Сергій Колоцей.

Фото тіл розстріляних цивільних із пов'язаними за спиною руками на вулиці Яблонській стало одним із символів звірств у Бучі. На ньому троє жертв, четвертий убитий у кадр не влучив. У трьох – вогнепальних пораненнях голови, у четвертого чоловіка прострілені внутрішні органи та скелет. Усі вони стали жертвами окупантів, – повідомила Генеральний прокурор Ірина Венедиктова.

Цього Колоцея підозрюють у тому, що 29 березня він катував ще одного мешканця Бучі. Він забрав цього роукраїнськи налаштованого чоловіка "на підвал", де бив його руками, прикладом автомата та гардою ножа.
Окремим збоченим виглядом знущання та залякування було змусити потерпілого нюхати мертву людину", – розповіла Венедиктова. Повідомляється, що чоловіка вивозили на "місце страти", де імітували його вбивство, стріляючи біля вуха.

енпрокурор опублікувала фото підозрюваного. На них Колоцей на білоруському поштовому відділенні відправляє вкрадене у будинках місцеве майно. Його «подарунок» з України до Ульяновська – капот автомобільного багажника.

«Слідство.Інфо» допомогло встановити особу підозрюваного, зіставивши його зовнішність, дані про поштові відправлення СДЕК у цей день та інформацію з відкритих джерел. Колоцей — 35-річний білорус, який народився та виріс у місті Мозир.
Він займався єдиноборствами і навіть виступав на якихось змаганнях. Він у соцмережах пише, що переїхав до Москви. Потім цей "розгвардієць" приїхав вбивати в Україну.