На Миколаївщині в ДТП загинув старший лейтенант служби цивільного захисту Євген Зінкевич

Коментарi:

На Миколаївщині в ДТП загинув старший лейтенант служби цивільного захисту Євген Зінкевич. Інцидент стався увечері 30 квітня поблизу села Калинівка.

Як розповіли у Головному управлінні ДСНС у Миколаївській області, миколаївські рятувальники перебувають у глибокому жалобі через трагічну загибель свого колеги. Хлопцеві було лише 25 років...

Євген із 2014 року служив пожежним-рятувальником. Згодом він став командиром відділення, начальником варти, а з 2021 року обіймав посаду заступника начальника 4 державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Миколаївській області.

Сослуживці розповідають, що Євген віддано служив справі, яку обрав на поклик серця – без страху боровся з вогнем, ліквідував наслідки надзвичайних подій та ситуацій, рятуючи людські життя.

Миколаївські рятувальники наголошують, що він був активною, життєрадісною та світлою людиною. Будував плани на життя, вдихав кожну її мить на повні груди, радував своїх близьких, друзів і колег.

Колектив Головного управління ДСНС у Миколаївській області поділяє з рідними та близькими всю глибину непоправної втрати.