Під Ізюмом перераховують трупи – начальник генштабу РФ генерал Герасимов поранений

Надходять нові дані по вчорашньому удару ЗСУ по оперативному штабу 2 армії рашистів біля Ізюма.

На момент удару начальник генерального штабу РФ Герасимов був біля місця удару. На жаль, він вижив, але поранений. Убитий його особистий охоронець, та й начальник штабу 2-ї армії генерал Андрій Симонов. На момент удару у штабі було близько 40 військовослужбовців старшого офіцерського складу (від майора до полковника).

Відомо про 20 «двохсотих» з цього числа і велику кількість рядового складу. Точних даних ще немає, зараз орки досі розбирають завали. У російських військових паніка, судомно шукають ДРГ у місті оглядають всіх мирних жителів.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович підтвердив потужний удар по оккупантах. "Два удари по Ізюму, штаб ВДВ, штаб другого загальновійськового. Навіть по нижньому кордоні вважай, 100 трупів в одному місці, 200 в іншому, не менше 100 у третьому. Верхнім кордоном називають по 200-300", – сказав Арестович.

Він наголосив: "Треба розуміти, що це старші офіцери". Арестович також прокоментував інформацію про можливе знищення начальника штабу ВДВ, генерала О. Д. Симонова, яка з'явилася у ЗМІ раніше у суботу.

"За деякими даними, які вимагають перевірки, начальника штабу ВДВ знищено", – додав він.