Знищено станцію радіоелектронної боротьби, схрон під Миколаєвом та 16 окупантів, – зведення оперативного командування Південь»

Сили оборони півдня України продовжують бойові дії та укріплення зайнятих рубежів.

Ракетно-артилерійськими підрозділами у взаємодії з авіацією нанесено 23 ураження позицій противника .Ворожі втрати складають 16 рашистів, броньована та автомобільна техніка, станція радіоелектронної боротьби.
На Херсонщині окупанти і їх місцеві прихвостні змінюють риторику щодо планів на референдум, натомість, намагаються підкупити населення рубльовими виплатами.
Біля Миколаєва знайшли схрон із протитанковим озброєнням. Схованку облаштувала російська диверсійно-розвідувальна група, яка готувала теракти в Миколаєві.
При огляді правоохоронцями було вилучено протитанковий ракетний комплекс «Корнет» і гранатомети російського виробництва.
Продовжується психологічний тиск на населення прикордонних з Придністров’ям районів щодо погрози вторгнення російських військ з невизнаної республіки. У самому ж придністровському регіоні Молдови ворог продовжує поширювати чутки щодо загрози населенню регіону з боку України.
Вороже корабельне угруповання перебуває на позиціях контролю проголошеного закритим району північно-західної частини Чорного моря. Зберігається загроза ракетних ударів.