Гуманітарний штаб Миколаївщини передав продукти харчування воїнам, півтисячі пайків населенню, долучився до інформаційного фронту – Ганна Замазєєва

Гуманітарний штаб Миколаївщини (БФ «Світлі справи») продовжує працювати на перемогу над ворогом.

Днями передали продукти для приготування їжі для воїнів ЗСУ, медикаменти, одяг, бочки для води. Також зібрали та передали 218 індивідуальних пайків переселенцям в Рибаківку, 268 індивідуальних пайків для мешканців села Котляреве. Забезпечили продуктами мешканців села Українка.

Штаб продовжує забезпечувати населення питною водою. Передали ковбасні вироби до Миколаївської обласної лікарні. Малозабезпеченим передали продукти та медикаменти, дитяче харчування, памперси.

«А вчора Гумштаб Миколаївщини долучився до інформаційного спротиву. Інфофронт не меньш важливий, ніж військовий та гуманітарний. Ворог щосекунди, бомбардує нас не тільки ракетами, а й фейками. Але армія "пропагандонів" зазнає поразки, як зазнають поразки від ЗСУ окупанти на полі бою. Бо в нас є наймогутніша зброя – правда! Бо на нашій стороні – армія справжніх журналістів.

На фото в мене в руках газета з красномовною назвою «Ми з України». Це спільній проект НСЖУ та Литовського союзу журналістів, який покликаний доносити правду. Наші волонтери доставляють ці газети разом з гуманітарною допомогою людям. В першу чергу у відвойовані і деокуповані населені пункти. І не тільки. Велика подяка усім журналістам за принциповість і щоденну роботу задля перемоги правди, а значить і України», розповіла голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Також вона висловила подяку миколаївським працівникам ЗМІ. «За два місяці війни ви довели, що у ворога немає шансів у інформаційному протистоянні з Миколаївщиною!», – наголосила Ганна Замазєєва.