У РФ оприлюднені деталі самогубства Гітлера в бункері, – ФСБ про щось натякає Путіну?

ФСБ несподівано оприлюднила нові архівні матеріали про самогубство Адольфа Гітлера наприкінці квітня 1945 року. Невже вони натякнули на самогубство Путіна у своєму бункері?

Зокрема, було опубліковано документи зі слідчої справи колишнього особистого пілота Гітлера, генерал-лейтенанта поліції Ганса Баура. Зокрема, представлено власноруч написану біографію Баура, його свідчення на допиті в НКВС у грудні 1945 року, довідку з Бутирської в'язниці Головного управління державної безпеки СРСР. Згідно з допитом пілота, до кінця квітня 1945 близького оточення Гітлера, яке знаходилося з ним у берлінському бункері, не знало про плани фюрера. "Тільки 30 квітня в другій половині дня він мене викликав разом з моїм ад'ютантом полковником Бетц.

Гітлер зустрів мене в передній і провів до себе в кімнату. Він подав мені руку і сказав: "Баур, я хочу з вами попрощатися, я хочу подякувати вам за всі роки служби», – згадував пілот Гітлера. За його словами, фюрер дуже постарів і змарнів, а його руки тремтіли. Пілот підкреслив, що тоді він зрозумів, що Гітлер прийняв рішення накласти на себе руки.

Фюрер висловив бажання подарувати Бауру портрет короля Фрідріха авторства Рембрандта, його улюблену картину. Пілот спробував відмовити Гітлера від самогубства, бо інакше "все розвалиться за кілька годин". Після, за спогадами пілота, Гітлер наказав спалити трупи його та його дружини, бо боявся повторення участі лідера фашистської Італії Беніто Муссоліні, тіло якого повісили напоказ.

"Колись згодом доведеться написати на моїй могильній плиті: "Він упав жертвою своїх генералів", – були останні слова фюрера, сказав Баур. Після цього Баур і Бетц знищили папери і почали готуватися до виходу з рейхсканцелярії. За кілька годин пілот повернувся в бункер, щоб забрати подарований портрет. Кілька людей з охорони СС збуджено бігали взад і вперед.

Я запитав: "Все скінчено?" – "Так". "Де трупи?" вже горять нагорі у саду імперської канцелярії", – писав Баур.