Аграрії Миколаївщини отримали посівний матеріал від компанії Bayer як гуманітарну допомогу

Коментарi:

Сьогодні, 28 квітня, аграрії Миколаївської області здобули гуманітарну допомогу у вигляді посівного матеріалу кукурудзи від знаменитої компанії Bayer.

За дорученням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма до організації розподілу посівного матеріалу залучено Первомайську районну військову адміністрацію та Первомайську районну громадську організацію «Рада сільськогосподарських товаровиробників».

Ця гуманітарна допомога спрямовується на підтримку малих сільськогосподарських товаровиробників, які обробляють до 500 га землі. За зазначеними критеріями було відібрано 120 аграріїв, яким надано 1172 посівні одиниці, що у свою чергу дозволить забезпечити посів на площі майже 1200 га.

Зазначимо, що формування переліку сільськогосподарських товаровиробників області та їх потреба у насіннєвому матеріалі кукурудзи здійснювалося департаментом агропромислового розвитку обласної військової адміністрації спільно з районними військовими адміністраціями та органами місцевого самоврядування.