«Путін кульгав і кривився»

Західні медіа помітили нові ознаки хвороб кремлівського диктатора.

26 квітня президент країни-агресора РФ Володимир Путін зустрівся у Москві з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем. ЗМІ звернули увагу на дивну поведінку господаря Кремля. Путін шкутильгав і, здавалося, що він відчуває біль. На відео з зустрічі Путіна і Гутерріша видно, що президент РФ, підходячи до столу, накульгує, очевидно, відчуваючи біль.

Також він розмахував лівою рукою, а праву "фіксував збоку", що виглядало дивно. При цьому голос президента РФ здається "трохи тремтячим", коли він запросив Гуттериша сісти, пише The Sun.

рім того, Путін запросив гостя сісти за довгий стіл, хоча минулого тижня глава Кремля та міністр оборони Сергій Шойгу сиділи за "малесеньким, майже інтимним столом". Раніше британський таблоїд The ​​Mirror писав, що у Путіна під час зустрічі з білоруським диктатором Олександром Лукашенком тремтіли руки та ноги. На відео із заходу видно, як Путін тримає одну руку на грудях, а іншу стискає у кулак, що може бути ознакою хвороби Паркінсона. Крім того, вітаючи Лукашенка президент РФ "нестійко стояв на ногах".

Володимир Путін хворий – що відомо

За інформацією журналістів, президент Росії Володимир Путін уже багато місяців ховається у своєму бункері на Алтаї. Однією з причин самотності називають хворобу. Як вважають в американській розвідці, у Путіна може бути мозковий розлад, який був викликаний недоумством, хворобою Паркінсона або "стероїдною люттю", що виникає в результаті лікування онкологічних захворювань стероїдами.
У розвідувальному співтоваристві П'ять очей припускають, що військове вторгнення Росії в Україну може пояснюватися посиленням нездатності ясно мислити, оскільки він не був проінформований про можливі невдачі перед реалізацією своїх злочинних планів.
Також преса на Заході підозрює у Путіна хворобу Паркінсона, Синдром Аспергера, рак підшлункової залози чи рак спинного мозку.