Під Миколаєвом російські війська обстріляли садово-виноградний кооператив – почалася пожежа

Коментарi:

Протягом доби, 26 квітня, на території Миколаївської області виникло п’ять пожеж.


Зокрема, внаслідок ворожого обстрілу, виникла пожежа на відкритій території поблизу садово-виноградного кооперативу “Ожарське” у Миколаївському районі.
Бійці 5-ї пожежно-рятувальної частини спільно з Галицинівським загоном місцевої пожежної охорони вогонь на площі 500 кв. м загасили.
В пожежі автогаража в приватному домоволодіння на провулку Першотравневому в Миколаєва винні господарі. Вогонь на площі 30 квадратних метрів потушили бійці ДСНС. Також вогнеборці ліквідували дві пожежі на відкритій території у Баштанському районі.Там невідомі підпалили суху траву та чагарники на загальній площі понад 2 гектари.
Також протягом 26 квітня піротехніки відпрацьовали 49 заявок та взнешкодили 5 вибухонебезпечних предметів, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.
Загалом групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення з початку російської агресії здійснено виїзд на 1712 заявок для вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 1244 боєприпасів.