Телеведучого Соловйова ЦРУ хотіло закидати коктейлями Молотова та гранатами, обстріляти з обрізів та пістолетів, – росЗМІ

Коментарi:

Путін заявив, що 25 квітня припинено спробу якогось терористичного угруповання вбити телепропагандиста.

Пізніше ФСБ повідомила, що йдеться про Володимира Соловйова.

"ФСБ припинено діяльність терористичної групи, яка планувала напад і вбивство одного з відомих російських журналістів", – сказав Путін, нібито виступаючи на колегії генпрокуратури РФ. – Нам прізвище відомі куратори українських нацистів із західних служб, насамперед ЦРУ, які дають такі поради, як убивства журналістів».

У ФСБ повідомили, що йшлося про підготовку вбивства Володимира Соловйова.

ФСБ оголосила про затримання групи «неонацистів», які готували замах.

Затримані нібито належать до «неонацистської терористичної організації „National Socialism/White Power», яка внесена до списку терористичних та заборонена в Росії. У тих, хто готував замах, «вилучили саморобну вибухівку, 8 коктейлів Молотова, 6 пістолетів Макарова, обріз мисливської рушниці, гранату РГД-5, тисячі патронів, наркотики, підроблені українські паспорти, націоналістичну літературу та атрибутику», – повідомили РИА Новости.

А на думку Путіна, західні країни "перейшли до терору" після того, як "зазнали фіаско" у боротьбі з Росією на інформаційному полі, метою якої було "розколоти Росію, зруйнувати Росію зсередини"