На Донбасі згоріли 13 ворожих танків, на білоруському кордоні затишшя, – зведення Генштабу ЗСУ

Оперативна інформація станом на 6.00 25 квітня.

Розпочалася 61 доба героїчного протистояння українського народу.

Противник проводить наступальні дії у Східній операційній зоні для встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та забезпеченні сухопутного шляху з Кримом.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ворог активних дій не проводив. Суттєвих змін на українсько-білоруському та українсько-російських ділянках кордону не виявлено.

На Слобожанському напрямку окупанти продовжують обстріли із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Харків, Карасівка, Прудянка та Коробочкіному.

На напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ ворог намагався провести штурмові дії, успіху не мав, здійснював обстріли в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Вірнопілля та Нова Дмитрівка.

На Донецькому і Таврійському напрямках противник здійснював артилерійські обстріли позицій ЗСУ В Маріуполі ворог завдавав ракетно-бомбових ударів по позиціях наших військ на території заводу “Азовсталь”. Веде штурмові дії населеного пункту Попасна.

На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював позиції наших військ в районах населених пунктів Князівка та Миколаївка.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито сім атак ворога, знищено 13 танків, 3 артилерійські системи, 17 одиниць броньованої техніки, 4 бойові броньовані машини та 18 одиниць автомобільної техніки і 4 паливозаправника. Підрозділами протиповітряної оборони тут було збито три безпілотні літальні апарати типу “Орлан-10”.