"Денацифікували добрива" та "демілітаризували трактористів": орки вдарили дорогою ракетою по сільгосптехніці

Коментарi:

На фермі не було навіть біомодифікованих гусей

Рашистські кокупанти завдали ракетного удару по будівлі з сільськогосподарською технікою у Синельниківському районі Дніпропетровської області.

Про це у Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Сьогодні є ракетний удар по будівлі з сільськогосподарською технікою в Синельниковому районі. У приміщенні вибило скло, пошкоджено дах. На щастя, без постраждалих. Жодних військових підрозділів там не було. Жодних "нацистів", вогневих точок або бойових біомодифікованих гусей", – повідомив Лукашук.

Читайте також Розбомбили «Бомбардир»: у Миколаєві під час обстрілів знищено місця відпочинку біля річки

Він зазначив, що сьогодні прокремлівське інформаційне агентство ТАРС повідомило, що, за даними міноборони Росії, знищено до батальйону українських військових – про обстріл залізниці в Новомосковському районі в четвер.

"Батальйон – це в середньому 500 осіб. А внаслідок вчорашнього обстрілу постраждали п'ять осіб. Керівники, які не мають відношення до військової справи. То що сьогодні зробили окупанти у Синельниківському районі? Денацифікували добрива? Демілітаризували трактористи? Що потім розповість їх прес? чергова згадка про те, яке дно – російські ЗМІ. І про те, що собою представляє російська армія. Обстрілюють населені пункти, мирне населення, а потім просто нахабно брешуть", – додав голова обласної ради.