Вкрасти унітаз і померти, – Зеленський висміяв заяву росії про "контроль над Півднем"

Коментарi:

Російські окупанти отримали вказівку встановити контроль над Півднем України та вийти до Молдови, бо там нібито порушують права російськомовних. Проте єдиною територією, де це відбувається, є сама росія.

Про це у своєму вечірньому зверненні 22 квітня розповів президент Володимир Зеленський. Він підкреслив, що в росії людське життя нічого не варте.

Зеленський розповів, що 22 квітня розповсюджували новину з посиланням на російських військових. У ній йшлося про те, що начебто завданням окупантів є встановлення контролю над Півднем України і вихід до кордону Молдови.

"І нібито там, у Молдові, порушуються права російськомовних. Хоча якщо бути чесним, то територія, на якій росії варто подбати про права російськомовних, – це сама росія", – зазначив глава держави.

Президент додав, що на території країни-агресора немає свободи та вибору, бо там просто не існує права на іншу думку. Крім того, у Росії процвітає бідність, а людське життя нічого не варте.

"Настільки, що вони їдуть до нас, їдуть на війну, щоб вкрасти собі хоч щось, що нагадує нормальне життя. Знаєте, як раніше говорили про найбільшу мрію: побачити Париж і померти. А від їхньої поведінки зараз просто шок. мрія тепер – вкрасти унітаз та померти”, – зауважив Зеленський.

Президент підсумував, що це лише підтверджує його минулі слова про те, що російське вторгнення в Україну передбачалося лише як початок, а далі Росія хоче захопити й інші країни. Проте українці боротимуться стільки, скільки потрібно, щоби зламати цю амбіцію окупантів. Однак усі народи, які вірять у перемогу життя над смертю, мають боротися разом із нами.