На підльоті до Миколаєва збили ворожий безпілотник

Коментарi:

Оперативне командування «Південь» про обстановку у південних обласних Україні на ранок 22 квітня

Повідомляється, що за минулу добу ЗСУ завдали точних ракетно-артилерійських ударів по ворожих позиціях. Уражено 7 цілей. Втрати рашистів уточнюються.

Намагаючись розвідати дислокацію українських військ, противник запускає безпілотники, але підрозділи ППО працюють чітко. Черговий ворожий "Елерон" знищено під час підльоту до Миколаєва.

В Одеській області ситуація стабільна та контрольована. У Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання противника продовжує блокувати судноплавство, одночасно проводить пошуково-рятувальні роботи у зоні затоплення крейсера «москва».

Вранці хвилі винесли на узбережжя дві морські міни. Оперативно та ефективно фахівці Військово-Морських Сил України ліквідували загрозу.

В окупованих населених пунктах Херсонщини не припиняється агітація місцевого населення за «російський світ», підготовка до фейкових референдумів. Поширюється інформація, що нібито весь південь України вже готовий радісно вітати визволителів. Які самі ж потім і обстрілюють ці населені пункти.