Рашисти шукають "мерця" на дні Чорного моря, знищений крейсер "Москва" хочуть підняти "вишками Бойка"

Коментарi:

рф ніяк не може змиритися з втратою свого "флагмана чф"

росія проводить "пошуково-рятувальну операцію" на місці утоплення знищеного українськими ракетами "Нептун" рашистського крейсера "Москва", повідомляє Defense Express

За окремими даними відомо, що рашисти хочуть спробувати підняти з дна затоплений крейсер за допомогою так званих "вишок Бойка" (українські бурові вишки "Петро Годованець" та "Україна", які були захоплені рф під час анексії Криму у 2014 році).

Разом з тим, паралельно тривають і не такі "грандіозні" спроби врятувати те, що залишилося від "флагмана Чорноморського флоту рф". Так, наразі в районі затонулого крейсера "Москва" перебувають 8 одиниць рятувального та допоміжного флоту ЧФ рф.

Зокрема, ведуться роботи з пошуку та підйому таємної документації, тіл загиблих членів екіпажу (хоча офіційно Москва намагається всіма способами приховати кількість загиблих на крейсері) та обстеження боєкомплекту ракетного комплексу П-1000 "Вулкан".

З приводу останнього зауважимо – йдеться, ймовірно, і про пошук ядерних БЧ. Раніше повідомлялося, що на ракетному крейсері "Москва" могли бути ядерні боєприпаси.

Разом з тим, як раніше повідомляло CNN з посиланням на американську розвідку, у США не вірять, що на борту затонулого російського крейсера "Москва" могла бути ядерна зброя.