Кадиров пообіцяв Путіну вбити Зеленського, – Данилов

Коментарi:

Секретар РНБО Олексій Данилов стверджує, що глава Чечні Рамзан Кадиров пообіцяв президентові РФ Володимиру Путіну вбити Володимира Зеленського.

"З приводу ліквідації нашого вищого керівництва. План отримав 3 лютого Кадиров під час відвідування Путіна. На цій зустрічі було погоджено план ліквідації нашого президента і Кадиров брав на себе зобов'язання, що його угруповання це зробить", – сказав Данилов.

За словами Данилова, українська розвідка "відслідковувала ці процеси".

"Було три групи, які заходили 26 лютого на територію нашої країни. Не 24 лютого, бо вони чекали два дні, що їм дадуть зелений коридор на центральний квартал столиці. Ми відслідковували всі ці три групи. Одна з них була знищена нашими військовими. Дві після цього забралися з території нашої країни. Одна сьогодні знаходиться на території Донецької області, інша – на території Маріуполя", – розповів секретар РНБО.

Нагадаємо, керівник фракції "Справедлива Росія" у Держдумі РФ Сергій Миронов, говорячи про можливу загибель президента України Володимира Зеленського під час ударів по "центрам ухвалення рішень", заявив, що "туди йому і дорога".