Миколаївські нацгвардійці обурені тим, що командування частини просить у волонтерів білизну

Коментарi:

Група миколаївських військовослужбовців Нацгвардії обурена листом командира в/ч 3039 Сергія Вакуленка до благодійних фондів із проханням допомогти з нижньою білизною.

Про це повідомляє Преступности.нет, з посиланням на лист військовослужбовців.

Як зазначив нацгвардійці, їм стало відомо, що за підписом Вакуленка до трьох волонтерських організацій було направлено листа з проханням допомогти військовій частині трусами та футболками у кількості по 3000 штук. Фотокопію листа вони надали як підтвердження своїх слів.

«У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України просимо надати гуманітарну допомогу», – йдеться у листі до благодійних фондів.

«Нашому обуренню немає меж. Враховуючи рівень фінансування та запевнення, що у нас все є, виявляється, що нам не вистачає шкарпеток та футболок. А точно не вистачає? Як кажуть військовослужбовці інших військових частин, і форма, і білизна є в достатній кількості на складах забезпечення. І дуже просто і оперативно все поставляється у частину. Питання чому всім вистачає, а нам ні? Навіть якщо припустити, що виникла затримка з поставками, ми можемо і самі собі купити труси та майки, враховуючи рівень заробітних плат разом із виплатою бойових», – йдеться у листі.

За словами військовослужбовців, є найважливіші предмети, які потрібні військовослужбовцям.

«Ми сміємося із забезпечення російських окупантів, що вони виглядають як бомжі, а у нас, виявляється, немає трусів і футболок. Не треба нас ганьбити. Краще замість нижньої білизни просити ті ж тепловізори, біноклі та подібні пристрої, які зайвими не будуть», – резюмували військовослужбовці.

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну миколаївські нацгвардійці спільно з іншими підрозділами ЗСУ тримають оборону Миколаївської області.

Нагадаємо, на відміну від, наприклад, бронежилетів, ЗСУ, НГУ та інші підрозділи забезпечені білизною гарної якості завдяки вчасно укладеним контрактам.