Місце пошкодження водоводу обстежено, – відзвітували у комунальному підприємстві, відповідальному за водопостачання міста Миколаєва

З 12 квітня городяни залишаються без водопостачання.

Директор КП "Миколаївводоканал" Борис Дуденко заявив, що фахівці вже обстежили ділянки, де внаслідок обстрілу окупантів було пошкоджено водовід, який подає воду на Миколаїв. Робота з відновлення водопостачання продовжується.

– Ми розуміємо характер пошкоджень і працюватимемо над цим питанням. Я не можу розголошувати всі деталі та дії, але хочу сказати, що у нас є надія, що нам вдасться відновити. Тепер треба трохи зачекати. Борис Дуденко запевняє, що місцева влада разом із підприємством з початку війни працює над питанням створення резервного водопостачання міста.

«Чекаємо на висновки проектантів та геологічної розвідки з буріння свердловин та отримання води з підземних сховищ, щоб забезпечити водопостачання міста. Я все-таки сподіваюся, що ми знайдемо вихід із ситуації. Нині воду підвозять до густонаселених районів. Вона збирається із резервуарів чистої води, вона технічна, але користуватися можна і з побутовою метою, – сказав Дуденко.