На кордоні Миколаївської та Херсонської областей окупанти розстрілюють села з артилерії, щоб приховати пограбування

Коментарi:

14 квітня на південних рубежах української оборони ворожі втрати склали 39 окупантів та 4 одиниці техніки, серед яких, зокрема бойові броньовані машини та БПЛА.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Оперативного командування "Південь" у Facebook про поточну оперативну обстановку на півдні України.

Також повідомляється, що після напружених переговорів вдалося досягти домовленостей щодо обміну полоненими в районі селища Посад-Покровське, де 4 полонених російських військових було обмінено на 5 наших.

Зазначається, що під час входження до населених пунктів на адміністративному кордоні Миколаївщини та Херсонщини "армія мародерів не може утриматися від зухвалих пограбувань та аморальних вчинків".

"А після того накривають селище артилерійським вогнем, видаючи це за атаку Збройних сил України з метою дискредитації української влади", – зазначається у повідомленні.

У Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання противника маневрує та перекроюється, продовжуючи тримати в ізоляції порти України та зберігаючи ймовірність ракетних ударів на досить високому рівні.